EESTI MV SPORTINGUS 2021 Kehalas

Kehala

03.07-04.07.2021 toimusid Kehalas Eesti MV Sportingus. Kaks päeva kuuma ilma trotsides oli kohale tulnud 118 võistlejat Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest. Rajameistrid olid näinud kõvasti vaeva ja pakkusid laskmiseks väga mitmekülgseid lendusid. Tagasiside võistlejatelt oli väga positiivne ning paljud suurtel rahvusvahelistel võislustel käinud laskurid kinnitasid, et korraldus ei jäänud alla enamikule suurvõistlustele.

Suur aitäh Andres Ratassepale ja tema tiimile, Hannes Kuusmikule, Rooland Pulleritsule, Ivo Sepale, Maaris Svetersile, Reino Vellestele, Roomet Viiberile.

Aitäh kõikidele sponsoritele!

 

Eesti meistriks krooniti sel aastal Veikko Tihvan, 172 tabamusega. Teiseks tuli Siim Suvi 170 tabamusega ja kolmandaks Emil Juht 166 tabamusega.

Juuniorite arvestuses võitis Kaarel Paukku, naistest oli parim Tiiu Ratassepp, seenioritest Alo Ling, veteranidest Viktor Beregov, master klassis Ain Tukk.

OPEN arvestuses ja ühtlasi ka võistluste kokkuvõttes lasi parima tulemuse Virgilijus Grybe Leedust, kes tabas kokku 175 märki. Teiseks tuli Tero Heikkinen Soomest ja kolmanda koha saavutas Veikko Tihvan Eestist.

Parim meeskond oli sel aastal Ida-Viru Jahilaskurklubi meeskond, koosseisus Veikko Tihvan, Roland Pullerits ja Hannes Kuusmik.

 

Õnnitleme kõiki võitjaid ja täname veelkord kõiki suure töö tegijaid!