Võistluste osamaksu tasumise tingimused

Võistluste osavõtumaksu tasumise tingimused

Võistlusele registreerimine toimub Eesti jahispordi Liit veebilehel www.ejsl.ee, kus iga võistluse juures on link registreerimisankeedile. Võistlustele registreerimine suletakse mitte varem kui kolm päeva enne võistluse toimumist.

Osalustasu suurus sõltub läbi viidava võistluse distsipliinist ja osalustasu suurus avaldatakse igale võistlusele registreerimise lehel eraldi.

Osalustasu tasutakse kas pangalingi kaudu otse Eesti Jahispordi Liidu pangaarvele või sularahas kohapeal.

Osalemise tühistamisest palume teatada kirjalikult taasesitatavas vormis sekretariaadile e-posti teel aadressil info@ejsl.ee. Pangalingi kaudu tehtud võistlustasu käsitletakse ettemaksena. Võistlusel loobumisest teatamisel rohkem kui 3 kalendripäeva enne võistluse algust tagastatakse võistlustasu 100%. Loobumisest teatamisel vähem kui 3 kalendripäeva enne võistluse algust on osalustasu maksmise kohustus 100% ulatuses võistlustasu hinnast ehk võistlustasu ei tagastata.

Võistluste ärajäämisel tagastatakse osalustasu täies ulatuses või arvestatakse ettemaksena järgmise võistluse osalustasuna.

Kui Te soovite makstud osalustasu kohta arvet ettevõttele, palun kirjutage aadressil info@ejsl.ee, lisades oma kirjale kindlasti ettevõtte kontaktandmed

 

Maksmine pangalingiga

Maksta saad Swedbanki, SEB Panga, LHV panga, Danske, Nordea ja Krediidipanga internetipanga kaudu.

Tasudes MTÜ Eesti Jahispordi Liit osutatavate teenuste eest pangalingi kaudu on Teie turvalisus tagatud läbi maksekeskus.ee teenuste kaudu.

Peale registreerimist klikkige soovitud panga lingile, mis suunab Teid valitud internetipanka.

Sisestage oma kasutajatunnus ja paroolid ning sisenege internetipanka.

Internetipangas näete juba täidetud maksekorraldust, kus on kirjas summa, mis kuulub tasumisele soovitud teenuste eest.

Kinnitage või tühistage maksekorraldus.

NB! Pärast makse sooritamist ärge palun sulgege brauseri akent, vaid vajutage kindlasti nuppu TAGASI KAUPMEHE JUURDE, mis juhatab Teid tagasi MTÜ Eesti Jahispordi Liit veebilehele.

Näete kinnitust oma makse sooritamise kohta, mis saadetakse ka Teie e-posti aadressile.

MTÜ Eesti Jahispordi Liit veebilehel makset sooritades kinnitab Klient, et ta on tutvunud üldiste maksetingimustega ja on nendega nõus.