WÜRTH KUULI ERI

WÜRTH

Järva Lasketiirus toimus 6. juulil põnev jahipraktiline võistlus "Würth kuuli eri". Lasta tuli nii jahipraktilist metssiga kui jahipraktilist põtra. Võistluse tegi põnevamaks ja tõetruuks asjaolu, et nii metssiga kui põder jooksid laskurite ette koertega ning märkleht seasiluetil polnud nähtav. Põdrapulli asemel tuli täna tabada aga hoopis ilma lõualotita põdralehm. Ka ilmaolud olid muutlikud, nagu ühele päris jahipäevale kohane.
Võistluse võitis 331 punktiga Hellar Sile. Teise koha saavutas 329 punktiga Veljo Kask ja kolmanda tulemuse lasi välja 328 punktiga Kaupo Kirs.
Parim seenior oli 308 punktiga Tiit Karp ning naiste arvestuses võitis 251 punktiga Liivika Breivel-Taal.
Võistlusseeriate vahel oli võimalus lasta aja peale 50 m pealt käe pealt viite taldrikut. Võitis see, kes laseb kiiremini puruks viis taldrikut ühe minuti jooksul. Taldrikute seeria võistlus osutus väga populaarseks. Selle võistluse parimad olid Arles Taal, Hellar Sile ja Indrek Tombak.
Suured tänusõnad võistluse korraldajatele väga põneva jahipraktilise võistluse organiseerimise ja läbiviimise eest! Täname võistluse toetajat Würth Eesti väga rikkaliku auhinnalaua eest!

Foto autor: Tarmo Sokolov