Uute polosärkide ja jakkide tellimine

särk

Särkide ja jakkide esimene tellimus on tehtud ja nüüd on võimalik neid tellida järeltellimusena. Järeltellimine 5 särgi või jaki kaupa, st et võibolla tuleb oodata kuni see 5 kokku saadakse. Teeme nüüd kokkuvõtted iga kuu lõpus ja kui minimaalne tellimus koos, siis saame ära tellida.

Näidissärke saab näha võistlustel või leppida kokku Ivariga 5108662.

Eelmiste särkide ja jakkide tellimisest on juba päris pikk aeg möödas ja paljudel on need juba kulunud. Seega otsustasime tellida särkidele ja jakkidele uue disaini. Valisime välja kaks disaini, mida saab hakata nüüd tellima.

Särgid on prinditud ja väga kvaliteetsest materjalist:
Materjal: 100% polüester – tehniline, hingav
Kaal: 135 g/m2

Saadaval on erinevad lõiked nii naistele kui meestele. Samuti saab kõik särgid ja jakid isikustada, st. iga tellija saab soovi korral oma nime särgi/jaki seljale (näidisel IVAR PÄRN).

Tellimusvormis palun täita ära kõik kohustuslikud lahtrid ja palun enne ära saatmist üle kontrollida, et kõik suurused ja nimed on saanud õigesti.

Tellida võib soovi korral ka mõlema disaini särgi kui ka jaki, see tuleks tellimusvormil ära märkida. Samuti tellitavate särkide kogus.

HINNAD
Allpool toodud hinnad on maksimumhinnad ja sõltuvad tellitud särkide hulgast. Täpsed hinnad saab pärast tellimist.

Ühistellimuses tellitud särk:
Nimega – 39€
Nimeta – 35€

Üksiktellimusena tellitud särk:
Nimega – 45€
Nimeta – 41€

Jakk:
Nimega – 70€
Nimeta – 66€

SÄRK SININE

s1

JAKK SININE

j1

SÄRK SINI-MUST-VALGE

s2

JAKK SINI-MUST-VALGE

j2

Mõõtude tabelites olevad ümbermõõtude numbrid tuleks korrutada kahega, siis saab ümbermõõdu numbri. Tabelis olevad mõõdud näitavad särgi laiust rinna-, vöö- või puusade kohal. Mõõdud võib võtta ka mõne vana särgi pealt, mis ideaalselt selga istub,sellisel juhul on tabeli numbrid õiged.

POLOSÄRKIDE MÕÕTUDE TABEL

JAKKIDE MÕÕTUDE TABEL

SÄRKIDE TELLIMUSVORM

JAKKIDE TELLIMUSVORM